Terug

Andijviestamppot met mango en perzik

Recept opslaan

1 waarderingen. Zelf gemaakt? Geef je waardering

Voeg een verrassend detail toe aan je stamppot met mango en perzik. Stamppot met fruit? Jazeker! Wedden dat de kids er dol op zijn?

  • 4 personen
  • Hoofdgerecht
  • 5 minuten voorbereiden
  • Nederlands
  • 25 minuten bereidingstijd

Serveer met een plakje perzik op de stamppot.

Dit recept is bedacht door Alina van Marsbergen en is één van de drie winnende recepten van de CêlaVíta stamppot-wedstrijd.


Hoe maak ik andijviestamppot met mango en perzik?

Voorbereiden

Print
  1. Stap 1: Doe de aardappels in een pan en voeg een laagje water toe. Breng de aardappels met evt. wat zout aan de kook en kook de aardappels in ca. 16-18 minuten gaar.

Bereiden

    1. Stap 2: Snijd de kip in stukjes en bak dit samen met de cajunkruiden gaar.
    2. Stap 3: Schil en snijd de mango en perzik in blokjes
    3. Stap 4: Giet de aardappels af en pureer ze met de melk en boter.
    4. Stap 5: Voeg de gebakken kip toe aan de aardappels en roer goed door.
    5. Stap 6: Voeg de andijvie, de stukjes mango, perzik en de cashewnoten toe aan de stamppot. Meng alles goed door elkaar.

Voedingswaarden per portie:

Onze inspiratie in jouw mailbox

We snappen dat je niet dagelijks op onze website kijkt. Dat hoeft ook niet, want wij brengen graag de lekkerste recepten, inspiraties en acties naar je toe! Vrienden worden?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving

Laat je inspireren