Terug

Mexicaanse aardappel

Recept opslaan

1 waarderingen. Zelf gemaakt? Geef je waardering

Hola, geniet van deze heerlijke Mexicaanse aardappeltjes. Een kruidig bijgerecht met de Knoflook & Szechuan pepers. Smaakt niet alleen supergoed, maar ziet er ook nog eens uit als een feestje!

  • 4 personen
  • Bijgerecht
  • Mexicaans
  • 15 minuten bereidingstijd
  • 144 kcal per portie

Hoe maak je Mexicaanse aardappel?

Print

Bereiden

    1. Stap 1: Gril de aardappeltjes in de airfryer op 200 graden voor 5 minuten.
    2. Stap 2: Voeg de paprika (ontdooid en in grove stukken gesneden) en de uien ringen toe aan de aardappeltjes.
    3. Stap 3: Goed omschudden en verwarm nog 5 minuten in de airfryer.
    4. Stap 4: Garneer met de gehakte koriander.
      Dit gerecht kan ook in de wok bereid worden. Gebruik dan een eetlepel olie om in te bakken.

Voedingswaarden per portie:

  • Energie 144 kcal

Onze inspiratie in jouw mailbox

We snappen dat je niet dagelijks op onze website kijkt. Dat hoeft ook niet, want wij brengen graag de lekkerste recepten, inspiraties en acties naar je toe! Vrienden worden?


Vandaag doe je het eens helemaal anders.

Lekker spontaan jezelf verbluffen met een gerecht waar je niet eerder aan hebt gedacht. Wedden dat het een succes wordt! Voor jezelf maar ook aan tafel. Koken maak je zelf spannend.

Laat je inspireren