Terug

Airfryer Aardappelkoek

Recept opslaan

1 waarderingen. Zelf gemaakt? Geef je waardering

Dit is niet zomaar een koek! Laat je verrassen door een heerlijke samenkomst van aardappel en koek. Een heerlijk hartige combinatie om samen van te smullen!

  • 2 personen
  • Bijgerecht
  • 10 minuten voorbereiden
  • Nederlands
  • 20 minuten bereidingstijd
  • 280 kcal per portie

Hoe maak ik Airfryer aardappelkoek?

Voorbereiden

Print
  1. Stap 1: Verwarm de airfryer voor op 175°C. Maak de ui schoon en snij deze in dunne partjes.
  2. Stap 2: Klop het ei los met de bloem, de olie en het karwijzaad. Meng de aardappelschijfjes en de uien erdoor. Maak op smaak met zout en peper.
    Gebruik eens Italiaanse keukenkruiden in plaats van karwijzaad.
  3. Stap 3: Leg wat bakpapier in de airfryer en schep het aardappelmengsel hierop.

Bereiden

    1. Stap 4: Bak de aardappelkoek in 20 minuten gaar en bruin. Lekker met broccoli en gebakken kipfilet.

Voedingswaarden per portie:

  • Energie 280 kcal
  • Eiwit 3 g
  • Koolhydraten 27 g
  • Vezels 7 g
  • Vet 1 g
  • Zout 0,1 g

Onze inspiratie in jouw mailbox

We snappen dat je niet dagelijks op onze website kijkt. Dat hoeft ook niet, want wij brengen graag de lekkerste recepten, inspiraties en acties naar je toe! Vrienden worden?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving

Laat je inspireren