Terug

Aardappeltortilla uit de airfryer

Recept opslaan

1 waarderingen. Zelf gemaakt? Geef je waardering

Behoefte aan Spaanse sferen in je huis, maar geen tijd om te reizen? Maak dan deze aardappeltortilla en binnen 25 minuten kun je aan tafel. Tot die tijd mag er gedanst worden!

  • 2 personen
  • Bijgerecht
  • 5 minuten voorbereiden
  • Spaans
  • 20 minuten bereidingstijd
  • 235 kcal per portie

Gebruik in plaats van de tomaat eens doperwten of een restje gekookte sperziebonen.


Hoe maak ik Aardappeltortilla uit de airfryer?

Voorbereiden

Print
  1. Stap 1: Verwarm de airfryer voor op 175 °C. Pel en snipper de ui. Snij de tomaten in parten. Snij de zaadjes eruit (deze worden niet gebruikt). Snij het tomatenvruchtvlees in blokjes.
    In plaats van tomaat kun je ook doperwten of restje gekookte sperzieboontjes gebruiken

Bereiden

    1. Stap 2: Klop de eieren los met peper, zout en paprikapoeder in een grote schaal.
    2. Stap 3: Meng de aardappels, ui en tomaten door de eieren.
    3. Stap 4: Doe het geheel over in de vorm, strijk plat en bak de tortillla in 20 minuten gaar in de airfryer. Serveer in punten met een salade van kropsla.

Voedingswaarden per portie:

  • Energie 235 kcal
  • Eiwit 11 g
  • Koolhydraten 23 g
  • Vezels 3 g
  • Vet 1 g
  • Zout 0,6 g

Onze inspiratie in jouw mailbox

We snappen dat je niet dagelijks op onze website kijkt. Dat hoeft ook niet, want wij brengen graag de lekkerste recepten, inspiraties en acties naar je toe! Vrienden worden?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving

Laat je inspireren