Terug

Aardappelsalade

Recept opslaan

1 waarderingen. Zelf gemaakt? Geef je waardering

Het is onverwacht een warme dag geworden en je hebt geen zin in een zware maaltijd? Ga dan voor deze zomerse aardappelsalade als hoofd- of bijgerecht. Simpel, maar zonder enige concessies te doen in smaak. Want concessies, daar houden we niet van!

  • 5 personen
  • Hoofdgerecht
  • Nederlands
  • 25 minuten bereidingstijd

Tip: Deze salade kun je prima bewaren en de dag erop eten (de smaak van de dressing is dan nog beter ingetrokken….dus dan heeft de salade nóg meer smaak).

Dit recept is gemaakt door: Jaimy van Dijke (www.jaimyskitchen.nl).


Hoe maak ik aardappelsalade?

Bereiden

Print
    1. Stap 1: Zet een pan met gezouten water op en kook de aardappels in ca. 15 minuten gaar. Let op: laat ze nog even stevig doorkoken.
    2. Stap 2: Maak ondertussen de dressing van de mierikswortelpasta en de yoghurt.
    3. Stap 3: Hak de bieslook en knip de tuinkers. Meng dit met de yoghurt en breng op smaak met de azijn, peper en zout.
    4. Stap 4: Giet de aardappels af en spoel ze met koud water om het kookproces te stoppen.
    5. Stap 5: Meng de aardappels met de dressing en voeg de kappertjes toe.

Voedingswaarden per portie:

Onze inspiratie in jouw mailbox

We snappen dat je niet dagelijks op onze website kijkt. Dat hoeft ook niet, want wij brengen graag de lekkerste recepten, inspiraties en acties naar je toe! Vrienden worden?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving

Laat je inspireren