
Terug
Hoe maak ik aardappelsalade met gerookte forel?
Print
Voorbereiden
- Stap 1: Vul een pan met de krieltjes en een laagje water (zorg dat de aardappeltjes net onder water staan). Breng het water aan de kook en laat de aardappeltjes ca. 8 minuten koken. Giet de aardappels af en laat ze goed uitlekken.
Bereiden
- Stap 2: Rasp de schil van de limoen. Pers de limoen uit. Maak een dressing van de olijfolie, 2 eetlepels limoensap, de limoenrasp, mosterd, zout en peper.
- Stap 3: Knip de bieslook fijn. Meng de aardappels met de dressing en de bieslook.
- Stap 4: Snij de forel in reepjes. Meng de forel door de aardappelsalade.
Voedingswaarden per portie:
- Energie 270 kcal
- Eiwit 24 g
- Koolhydraten 32 g
- Vezels 3 g
- Vet 1 g
- Zout 2,6 g