
Terug
Hoe maak ik Patatas Bravas salade met verse kruiden en kwarteleitjes?
Print
Voorbereiden
- Stap 1: Verhit de olie in de pan. Voeg de aardappeltjes toe en bak ze in 12 minuten goudgeel. Eerst 6 minuten op hoog vuur, daarna 6 minuten op lager vuur. Schep regelmatig om.
Bereiden
- Stap 2: Kook de kwarteleitjes. Breng water aan de kook, leg de eitjes met behulp van een schuimspaan in het kokende water en kook ze in 3 minuten half hard of in 4 minuten hard. Haal de eitjes met een schuimspaan uit het water en leg ze in een bakje ijskoud water om af te koelen.
- Stap 3: Knip of hak de kruiden heel fijn. Meng de kruiden met de zure room door de warme patatas bravas en doe de lauwwarme aardappelsalade over in een schaal. Pel de eitjes, halveer ze en garneer de salade met de eitjes.