Rozemarijn Aardappelspiesjes

Soms vragen je aardappeltjes om een kleine twist. Daar hebben wij de oplossing voor gevonden. Voeg er een beetje rozemarijn aan toe en spies ze door die piepers! De maaltijd ziet er direct creatief uit!

2 personen

30 minuten bereidingstijd

Bijgerecht

Hoe maak ik Rozemarijn Aardappelspiesjes?

Ingrediënten

Roast potatoes met rode schil
  • 1 verpakking CêlaVíta Roast potatoes met rozemarijn (425 g)
  • 10 takjes rozemarijn

Extra nodig:

  • Ovenschaal
  • Houten satéprikkers

Voorbereiden

Stap 1: Verwarm de oven voor op 200°C. Prik met een houten satéprikker in het midden door de aardappelen heen.

Bereiden

Stap 2: Rijg een aantal aardappelen aan elk rozemarijntakje en leg ze in een ovenschaal.

Stap 3: Verwarm de aardappelen 25-30 minuten in de oven en draai ze af en toe om.

Stap 4: Serveer de aardappelen aan de takjes.

Variatietip: Lekker bij de Paasbrunch of het Paasdiner. Maar ook erg lekker op de BBQ!

Misschien vind je dit ook wel lekker