
Terug
Hoe maak ik Mexicaanse Stamppot met edamamebonen en chocola?
Print
Voorbereiden
- Stap 1: Verwarm de oven voor op 125°C. Bak vervolgens de Taco Tubs ca. 10 minuten in de oven.
- Stap 2: Kook de aardappelen in ca. 14 minuten gaar.
Bereiden
- Stap 3: Snijd de kipfilet, paprika en ui in kleine blokjes.
- Stap 4: Kruid de kipfilet met de Texmex-kruiden en bak de kipfiletblokjes gaar. Voeg de ui en paprika toe en bak deze kort mee. Als laatste de uitgelekte bonen en mais toevoegen.
- Stap 5: Maak een smeuïge puree van de aardappels, boter en warme melk. Breng op smaak met wat peper.
- Stap 6: Roer het kipfilet/groentemengsel samen door de puree en rasp de chocola erboven grof en maak het warm.
- Stap 7: Prak de feta in een schaaltje fijn en roer de mint erdoor.
- Stap 8: Schep de Mexicaanse puree in de Taco Tubs en garneer met het mint-fetamengsel.