
Terug
Hoe maak ik Mexicaans gevulde wraps?
Print
Voorbereiden
- Stap 1: Snij het worteltje in kleine stukjes. Pel en snipper de ui. Verwijder de zaadlijsten uit de rode peper en snij de rode peper in reepjes.
Bereiden
- Stap 2: Verhit de olie in een koekenpan en bak de ui, wortel en peper 1 minuut. Voeg het gehakt toe en bak dit rul. Voeg de aardappeltjes toe en bak het samen tot de aardappeltjes gaar zijn. Dit duurt ongeveer 12 minuten.
- Stap 3: Laat de maïs en de kidneybonen uitlekken. Schep ze door het aardappel-gehakt mengsel samen met de tomatenketchup en warm het even goed door.
- Stap 4: Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spreid de wraps uit op een bord, beleg ze met de sla en schep het aardappel-gehaktmengsel erop.
Bak je de wraps af in de oven, bestrijk de wraps dan met crème fraîche i.p.v. zure room en strooi de kaas erover voordat je het in de oven zet.
- Stap 5: Schep op elke tortilla ½ - 1 lepel zure room en wat geraspte kaas. Vouw de wraps dicht en serveer direct.
Voedingswaarden per portie:
- Energie 735 kcal
- Eiwit 34 g
- Koolhydraten 82 g
- Vezels 15 g
- Vet 1 g
- Zout 3 g