
Terug
Hoe maak ik Ratatouilleschotel met Roast potatoes en tilapia?
Print
Voorbereiden
- Stap 1: Verwarm de oven voor op 220°C. Maak de aubergine, courgette, paprika en rode ui schoon en snij deze in blokjes van ongeveer 2 cm.
- Stap 2: Pel en halveer de knoflook.
Bereiden
- Stap 3: Meng de groenten met de knoflook, aardappels, 2 eetlepels olijfolie, wat zout en 1 eetlepel Italiaanse kruidenmix. Verdeel alles over een grote platte ovenschaal en zet de schaal 35 minuten midden in de oven.
- Stap 4: Snij de tilapiafilet in repen van ongeveer 4 cm. Wrijf de vis in met de rest van de olie en de rest van de Italiaanse kruidenmix en bestrooi met zout.
- Stap 5: Leg de tilapiafilet de laatste 10 minuten tussen de groenten en aardappels en gaar met de rest mee.
Voedingswaarden per portie:
- Energie 545 kcal
- Eiwit 30 g
- Koolhydraten 48 g
- Vezels 8 g
- Vet 1 g
- Zout 1.9 g