
Terug
Hoe maak ik Loaded Potato Wedges?
Print
Voorbereiden
- Stap 1: Verwarm de oven op 220°C.
Bereiden
- Stap 2: Verwijder het plastic van de verpakking en bestrooi de aardappeltjes met een beetje Himalayazout en zet het aluminium bakje 15 minuten in de oven.
- Stap 3: Bak ondertussen de spekjes krokant in een pannetje en snijd de tomaatjes in stukjes.
Voor een vega variant laat je de spekjes achterwege of je vervangt ze door vegetarische spekjes of extra groenten zoals paprika of maïs.
- Stap 4: Haal de aardappeltjes uit de oven en verdeel ze eventueel over meerdere kleine ovenschaaltjes om ze te serveren als (tapas)hapje. Verdeel de spekjes, tomaatjes en kaas er over. Zet ze nogmaals 13 min in de oven.
- Stap 5: Meng de zure room met een beetje water tot het een sausje wordt.
- Stap 6: Garneer de loaded potato wedges met wat zure room en bieslook. Smakelijk eten!
Ook lekker met stukjes avocado of een saus van avocado erop.