Terug

Aardappels met mosterdsaus

Recept opslaan

1 waarderingen. Zelf gemaakt? Geef je waardering

Waarom voor jus kiezen als Abraham een alternatief voor je in petto heeft? Romige aardappelen in een handomdraai. Deze aardappelen hebben een duik genomen in een heerlijk mosterdsausje en staan in 25 minuten voor je klaar.

  • 2 personen
  • Bijgerecht
  • Nederlands
  • 25 minuten bereidingstijd
  • 455 kcal per portie

Variatietip:
dit mosterdsausje smaakt ook lekker bij gebakken aardappels (Neem dan CêlaVíta Oma’s opbakaardappels)


Hoe maak ik aardappels met mosterdsaus?

Bereiden

Print
    1. Stap 1: Doe de aardappels in een pan en zorg dat de aardappels net onder water staan. Breng het water aan de kook en laat de aardappels 18-20 minuten koken.
    2. Stap 2: Knip de peterselie fijn.
    3. Stap 3: Verwarm de crème fraîche en mosterd samen in een pannetje met dikke bodem zachtjes tot het kookpunt. Roer er de peterselie door en breng op smaak met zout en peper.
    4. Stap 4: Serveer de aardappels met de mosterdsaus. Lekker bij bijvoorbeeld een karbonade en gewokte courgette.

Voedingswaarden per portie:

  • Energie 455 kcal
  • Eiwit 8 g
  • Koolhydraten 48 g
  • Vezels 5 g
  • Vet 1 g
  • Zout 1.1 g

Onze inspiratie in jouw mailbox

We snappen dat je niet dagelijks op onze website kijkt. Dat hoeft ook niet, want wij brengen graag de lekkerste recepten, inspiraties en acties naar je toe! Vrienden worden?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving

Laat je inspireren