Terug

Aardappel en broccoli met verse worst en sali jus

Recept opslaan

1 waarderingen. Zelf gemaakt? Geef je waardering

De perfecte AVG-maaltijd voor op een doordeweekse dag. CêlaVíta stoomaardappels met broccoli, verse worst en salie jus. Door de toevoeging van Salie krijgt je gerecht een mediterraans tintje en creëer je een licht bittere smaak.

  • 4 personen
  • Hoofdgerecht
  • 25 minuten bereidingstijd

Hoe maak ik Aardappel en broccoli met verse worst en sali jus?

Print

Bereiden

    1. Stap 1: Braad de worsten in de boten rondom mooi bruin.
    2. Stap 2: Kook de broccoli beetgaar en giet af.
    3. Stap 3: Stoom de aardappeltjes volgens aanwijzing op de verpakking.
    4. Stap 4: Neem de worsten uit het braadvet een bak hier kot de uien in.
    5. Stap 5: Voeg de salie toe en blus af met een glas rode wijn. Kook kort door.
    6. Stap 6: Meng de gestoomde aardappel met de broccoli en zet circa 30 seconde terug in de magnetron.
    7. Stap 7: Serveer de aardappel met de verse worst, salie jus en een forse lepel grove mosterd.

Voedingswaarden per portie:

Onze inspiratie in jouw mailbox

We snappen dat je niet dagelijks op onze website kijkt. Dat hoeft ook niet, want wij brengen graag de lekkerste recepten, inspiraties en acties naar je toe! Vrienden worden?


Misschien vind je dit ook wel lekker

Laat je inspireren