Winter recepten

Denk je aan de winter, dan denk je aan stamppot! Koude dagen vragen om winter recepten waar je weer een beetje warm van wordt.

We laden nog wat recepten voor je...

Je hebt alle recepten bekeken!

Zin in wat anders

Voor elke categorie hebben wij lekkere recepten met jouw favoriete aardappelen.

Onze inspiratie in jouw mailbox

We snappen dat je niet dagelijks op onze website kijkt. Dat hoeft ook niet, want wij brengen graag de lekkerste recepten, inspiraties en acties naar je toe! Vrienden worden?


Winter recepten

Denk je aan de winter, dan denk je aan stamppot! Maar de winter heeft nog zo veel meer lekkere gerechten te bieden! Denk bijvoorbeeld aan typische winter recepten zoals stoofschotels, soepen en ovenschotels. Op winter recepten zijn veel variaties te bedenken. Bak bijvoorbeeld eens een aardappeltaart of verras je gasten met een stamppot boordevol onverwachte ingrediënten. En heb jij de winter BBQ als eens geprobeerd?

 

Winter BBQ

Waarom zou je alleen genieten van al het lekkers dat de BBQ te bieden heeft in de zomermaanden? Juist in de winter is het heerlijk om te barbecueën. Bij een winter BBQ bereid je het eten buiten op de BBQ, maar geniet je daarna binnen aan een gezellig gedekte tafel van het eten. Een winter BBQ is pas compleet met heerlijke bijgerechten zoals gepofte aardappels of een warme aardappelsalade met winterse groenten. Smakelijk!