Vegetarische ovenschotel recepten

Aardappels passen heel goed in een vegetarisch recept en maken een maaltijd helemaal compleet. Laat je hier inspireren door heel veel lekkere vegetarische recepten!

We laden nog wat recepten voor je...

Je hebt alle recepten bekeken!

Zin in wat anders

Voor elke categorie hebben wij lekkere recepten met jouw favoriete aardappelen.

Onze inspiratie in jouw mailbox

We snappen dat je niet dagelijks op onze website kijkt. Dat hoeft ook niet, want wij brengen graag de lekkerste recepten, inspiraties en acties naar je toe! Vrienden worden?


Lekkere vegetarische recepten

Er zijn een heleboel lekkere vegetarische recepten te bedenken met aardappelen. Er zijn eindeloos veel manieren om een aardappel te bereiden in combinatie met een vegetarisch recept. Op deze pagina vind je veel gezonde en lekkere vegetarische recepten met aardappel, zoals bijvoorbeeld vegetarische ovenschotels.

Vegetarische ovenschotels

Op de website staan veel heerlijke vegetarische ovenschotels. Je kunt in een vegetarische ovenschotel eindeloos variëren met verschillende soorten groenten. Wat dacht je van een vegetarische ovenschotel met courgette, of een variant met prei of broccoli. Je kunt de vegetarische ovenschotel een dag van te voren klaar maken en opwarmen wanneer je een drukke dag in het verschiet hebt, super handig!