Tapas recepten

Tapas maken is ontzettend leuk om te doen. Je kunt verschillende tapas recepten combineren om een heerlijke tapasplank samen te stellen voor een avond met familie en vrienden! Ontdek hier alle tapas recepten.

We laden nog wat recepten voor je...

Je hebt alle recepten bekeken!

Zin in wat anders

Voor elke categorie hebben wij lekkere recepten met jouw favoriete aardappelen.

Onze inspiratie in jouw mailbox

We snappen dat je niet dagelijks op onze website kijkt. Dat hoeft ook niet, want wij brengen graag de lekkerste recepten, inspiraties en acties naar je toe! Vrienden worden?


Tapas recepten met aardappel

Tapas zijn eigenlijk kleine hapjes die bij een borrel worden geserveerd. Maar als je meerdere tapas recepten tegelijk maakt, kan het ook als volledige maaltijd worden gegeten. Tapas en aardappels gaan heel goed samen! Er zijn heel veel tapas recepten te bedenken met aardappels. De patatas bravas is misschien wel het meest bekende tapas recept met aardappel. Maar ook de aardappeltortilla is een heel populair gerechtje. Op deze pagina vind je allerlei tapas recepten, zodat jij je vrienden kunt verrassen op een lekkere snack voor bij de borrel.

Patatas bravas

Patatas bravas zijn kleine stukjes gefrituurde aardappel met een lekker pittig tomatensausje. Ze worden als tapas bij de borrel of als bijgerecht bij een maaltijd geserveerd. Hier vind je lekkere recepten voor patatas bravas en andere tapas met aardappels.