Makkelijke recepten

Koken hoeft echt niet ingewikkeld te zijn. Hier vind je een heleboel makkelijke recepten, zodat je in een handomdraai een lekkere en gezonde maaltijd op tafel hebt staan.

We laden nog wat recepten voor je...

Je hebt alle recepten bekeken!

Zin in wat anders

Voor elke categorie hebben wij lekkere recepten met jouw favoriete aardappelen.

Onze inspiratie in jouw mailbox

We snappen dat je niet dagelijks op onze website kijkt. Dat hoeft ook niet, want wij brengen graag de lekkerste recepten, inspiraties en acties naar je toe! Vrienden worden?


Makkelijke recepten

Het kan heerlijk zijn om uren in de keuken te kokkerellen en om daarna gezellig met vrienden of familie uitgebreid te tafelen. Maar een heerlijke maaltijd hoeft zeker niet ingewikkeld te zijn. Soms zijn het juist de makkelijke recepten die zo lekker smaken én ook nog eens snel klaar zijn. En laten we eerlijk zijn, het is ook wel eens heerlijk om meer tijd over te houden voor je gezin, vrienden, of gewoon voor jezelf!

Makkelijke recepten voor het avondeten

Krijg je vanavond eters op bezoek en wil je ze imponeren met een lekkere maaltijd die niet ingewikkeld is? Op deze pagina vind je genoeg inspiratie voor makkelijke recepten voor het avondeten die ook nog eens overheerlijk zijn. Met de aardappel kun je eindeloos variëren en dus is er voor iedere gelegenheid wel een recept wat past.