Kerst recepten

Tijdens de feestdagen wil je natuurlijk een heerlijk kerstdiner op tafel zetten. Maar hiervoor hoef je echt geen uren in de keuken te staan. Hier vind je een hoop kerstgerechten die heel makkelijk zijn om te maken. Fijne feestdagen!

We laden nog wat recepten voor je...

Je hebt alle recepten bekeken!

Onze inspiratie in jouw mailbox

We snappen dat je niet dagelijks op onze website kijkt. Dat hoeft ook niet, want wij brengen graag de lekkerste recepten, inspiraties en acties naar je toe! Vrienden worden?


Kerstgerechten met aardappel

Je kunt alle kanten op met aardappel gerechten. Ook met kerst kun je de lekkerste kerstgerechten bedenken met aardappel. Je kunt kiezen voor een aardappel gerecht zoals een heerlijke aardappelgratin. Of je kunt de aardappels als bijgerecht serveren. Hoe dan ook, aardappels passen perfect bij een kerstgerecht. Op deze pagina vind je allerlei heerlijke kerstgerechten met aardappel op een rijtje. Zo heb jij in een handomdraai een verrassend kerstmenu klaar gemaakt.

Makkelijke kerstrecepten

Met kerst doet iedereen zijn uiterste best om heerlijke kerstgerechten klaar te maken. Maar dit betekent niet dat kerstrecepten ingewikkeld moeten zijn. Ben je op zoek naar makkelijke kerstrecepten waarvoor je niet de hele dag in de keuken hoeft te staan? Hier vind je een hoop makkelijke kerstrecepten die je in een mum van tijd klaar hebt. Zo houd je genoeg tijd over om te genieten van de gezelligheid met familie en vrienden.