Italiaanse recepten

Ontdek al onze aardappel recepten met een Italiaans tintje! Maak een klassiek aardappel recept uit de oven of probeer eens iets nieuws en maak een Italiaanse ovenschotel!

We laden nog wat recepten voor je...

Je hebt alle recepten bekeken!

Zin in wat anders

Voor elke categorie hebben wij lekkere recepten met jouw favoriete aardappelen.

Onze inspiratie in jouw mailbox

We snappen dat je niet dagelijks op onze website kijkt. Dat hoeft ook niet, want wij brengen graag de lekkerste recepten, inspiraties en acties naar je toe! Vrienden worden?


Italiaanse recepten met aardappel

Naast de heerlijke verse pasta’s is ook de aardappel in de Italiaanse keuken niet weg te denken. Als je aan Italiaanse recepten met aardappel denkt, denk je al snel aan recepten met Italiaanse kruiden. Heerlijk krokant gebakken aardappels uit de oven met rozemarijn of basilicum is zo’n typisch Italiaans recept met aardappel. Op deze pagina vind je allerlei Italiaanse recepten met aardappel die elke je dag van het jaar het gevoel geven dat je op vakantie bent.

Italiaanse ovenschotel

Naast heerlijke Italiaanse aardappeltjes uit de oven zijn er nog honderd en een manieren om aardappelen op Italiaanse wijze te bereiden. Je kunt ook eens een lekkere Italiaanse ovenschotel maken met aardappel partjes en basilicum. Of een Italiaanse andijviestamppot met zongedroogde tomaatjes en pijnboompitjes. De mogelijkheden met aardappel in de Italiaanse keuken zijn eindeloos!