Gezonde stamppot recepten

Stamppot kan eigenlijk het hele jaar door wel! Laat je inspireren door deze stamppot recepten die ook nog eens heel gezond zijn!

We laden nog wat recepten voor je...

Je hebt alle recepten bekeken!

Zin in wat anders

Voor elke categorie hebben wij lekkere recepten met jouw favoriete aardappelen.

Onze inspiratie in jouw mailbox

We snappen dat je niet dagelijks op onze website kijkt. Dat hoeft ook niet, want wij brengen graag de lekkerste recepten, inspiraties en acties naar je toe! Vrienden worden?


Stamppot recepten

Heb je zin in een lekkere stamppot? Op deze pagina vind je veel stamppot recepten. Je vindt er klassieke stamppot recepten maar ook stamppot recepten die niet zo alledaags zijn. Probeer eens iets nieuws en verras het hele gezin met een nieuwe stamppot! Een stamppot is altijd lekker in de donkere wintermaanden, maar er staan ook een heleboel zomerse stamppot recepten op de website. Zo kun je het hele jaar door genieten van jouw favoriete stamppot recepten!

Gezonde stamppot

Je kunt een stamppot met allerlei verschillende groenten maken. Een gezonde stamppot is makkelijk te maken door er veel lekkere groenten in de doen. Wat dacht je van een spruitjesstamppot? Maar ook een ouderwetse stamppot met boerenkool of andijvie is een hele gezonde stamppot. Laat je inspireren door alle verschillende stamppot recepten en maak iedere keer een andere variant!