Gezonde ovenschotel recepten

Met ovenschotels kun je eindeloos variëren en ze zijn ook nog eens heel gezond. Op deze pagina vind je de lekkerste ovenschotel recepten, dus laat je inspireren!

We laden nog wat recepten voor je...

Je hebt alle recepten bekeken!

Zin in wat anders

Voor elke categorie hebben wij lekkere recepten met jouw favoriete aardappelen.

Onze inspiratie in jouw mailbox

We snappen dat je niet dagelijks op onze website kijkt. Dat hoeft ook niet, want wij brengen graag de lekkerste recepten, inspiraties en acties naar je toe! Vrienden worden?


Ovenschotel recepten

Met een ovenschotel kun je alle kanten op. Je kunt een ovenschotel maken met vlees, vis of een vegetarische variant. Ook kun je variëren met verschillende soorten aardappels, zoals een ovenschotel met aardappelschijfjes, krieltjes of aardappelpuree. De mogelijkheden voor ovenschotel recepten zijn echt eindeloos. Op deze pagina vind je veel ovenschotel recepten, dus laat je inspireren!

Gezonde ovenschotel

Maak een gezonde ovenschotel boordevol lekkere groenten. Met groenten kun je eindeloos variëren in een ovenschotel. Een ovenschotel wordt vaak met kaas en slagroom gemaakt, waardoor het een calorierijke maaltijd is. Maar je kunt een ovenschotel kun je zo mager maken als je zelf wilt, door bijvoorbeeld de kaas en de slagroom achterwege te laten. Zo maak je in een handomdraai een heerlijke en gezonde ovenschotel!