Gepofte aardappel recepten

Gepofte aardappels smaken heerlijk! En je maakt ze nóg specialer met een heerlijke vulling. Laat je verrassen door alle smakelijke recepten voor gepofte aardappel.

We laden nog wat recepten voor je...

Je hebt alle recepten bekeken!

Zin in wat anders

Voor elke categorie hebben wij lekkere recepten met jouw favoriete aardappelen.

Onze inspiratie in jouw mailbox

We snappen dat je niet dagelijks op onze website kijkt. Dat hoeft ook niet, want wij brengen graag de lekkerste recepten, inspiraties en acties naar je toe! Vrienden worden?


Gepofte aardappel

Een gepofte aardappel is een heerlijk gerecht wat iedere maaltijd verrassend maakt. En het is ook nog eens heel gemakkelijk te maken. Gepofte aardappel is een goede basis voor vele variaties. Je kunt de gepofte aardappel serveren als bijgerecht met zure room of een fris yoghurt sausje. Maar je kunt er ook een heerlijke vulling bij maken. Wat dacht je van een gepofte aardappel met een garnalenvulling en kwark, dan heb je gegarandeerd een lekkere maaltijd.

Gepofte aardappel uit de oven

Het is heel makkelijk om een gepofte aardappel uit de oven te maken. Maak de aardappel eerst goed schoon, zodat er geen groene plekjes en oogjes meer aanzitten. Verwarm de oven voor op 200 ºC. Wikkel de aardappelen in aluminiumfolie en pof ze in 1 uur gaar.

Aardappel poffen in de magnetron

Je kunt een aardappel ook poffen in de magnetron. Wij maken het je zelfs extra makkelijk met de pofaardappelen van CêlaVíta! Het enige wat je hoeft te doen is de pofaardappelen in de verpakking in de magnetron te zetten en de magnetron doet het zware werk voor je! Serveer de pofaardappelen met de bijgevoegde yoghurt knoflooksaus en smullen maar.