Gebakken aardappelen recepten

Gebakken aardappelen kennen we allemaal en ze passen ook bij ieder gerecht. Hier vind je veel inspiratie om het gebakken aardappeltje eens anders te bereiden.

We laden nog wat recepten voor je...

Je hebt alle recepten bekeken!

Zin in wat anders

Voor elke categorie hebben wij lekkere recepten met jouw favoriete aardappelen.

Onze inspiratie in jouw mailbox

We snappen dat je niet dagelijks op onze website kijkt. Dat hoeft ook niet, want wij brengen graag de lekkerste recepten, inspiraties en acties naar je toe! Vrienden worden?


Gebakken aardappelen, een echte klassieker

Gebakken aardappelen zijn al zo oud als de weg naar Rome en velen zijn ermee opgegroeid. Toch is er niets zo verrassend als het gebakken aardappeltje, omdat de mogelijkheden van variatie gewoonweg eindeloos zijn!

Aardappelschijfjes bakken, of toch liever krieltjes

Iedereen heeft ook zijn eigen favoriete manier om aardappelen te bakken. De een heeft liever aardappelschijfjes en de ander een krieltje. Gebakken aardappelen met of toch maar zonder kruiden, lekker krokant of juist licht goud bruin en een sausje erbij. Hoe dan ook, gebakken aardappelen passen bij ieder gerecht en maken een maaltijd helemaal compleet.

Recept gebakken aardappels

Natuurlijk kan niets op tegen jouw favoriete recept gebakken aardappels, maar soms is het verrassend om eens iets nieuws te proberen. Op deze pagina vind je honderd en een recepten voor gebakken aardappelen. Wie weet staat er wel een nieuwe favoriet tussen, of in ieder geval een nummer 2!