Airfryer recepten

Je kunt ontzettend veel verschillende gerechten bereiden in de airfryer. Hier vind je heel veel airfryer recepten die je inspireren en ook nog eens heel makkelijk zijn om te maken, de airfryer doet het werk voor je!

We laden nog wat recepten voor je...

Je hebt alle recepten bekeken!

Zin in wat anders

Voor elke categorie hebben wij lekkere recepten met jouw favoriete aardappelen.

Onze inspiratie in jouw mailbox

We snappen dat je niet dagelijks op onze website kijkt. Dat hoeft ook niet, want wij brengen graag de lekkerste recepten, inspiraties en acties naar je toe! Vrienden worden?


Airfryer recepten

De aardappel en de airfryer zijn een gouden duo. Er zijn niet voor niets zoveel airfryer recepten met aardappel te vinden. De airfryer is een oven en een frituurpan in een. Het voordeel daarvan is dat je er veel verschillende gerechten in kunt bereiden. Op deze pagina vind je veel inspiratie voor het bereiden van aardappels met de airfryer.

Friet maken in de airfryer

Je kunt heel gemakkelijk zelf friet maken in de airfryer. Door friet in de airfryer te maken worden ze zonder het gebruik van frituurvet toch heerlijk goudbruin en krokant.

Aardappels uit de airfyer

Naast heerlijke krokante friet kun je ook andere aardappelgerechten in maken. Wat dacht je van aardappelschijfjes uit de airfryer, of een heerlijke aardappelgratin uit de airfryer. Je kunt zelfs een gepofte aardappel maken in de airfryer!

Kook en win actie

Heb je zelf een lekker recept gemaakt in de Airfryer? Doe dan (t/m 2 dec. 2018) mee met onze kook & win actie op Facebook en maak kans op een dagje uit naar de Winter Efteling. Doe mee via deze link.