Aardappeltaart recepten

Maak eens een aardappeltaart wanneer je een drukke dag achter de rug hebt, want het is echt super makkelijk om te maken. Hier vind je een hoop lekkere recepten voor jouw aardappeltaart.

We laden nog wat recepten voor je...

Je hebt alle recepten bekeken!

Zin in wat anders

Voor elke categorie hebben wij lekkere recepten met jouw favoriete aardappelen.

Onze inspiratie in jouw mailbox

We snappen dat je niet dagelijks op onze website kijkt. Dat hoeft ook niet, want wij brengen graag de lekkerste recepten, inspiraties en acties naar je toe! Vrienden worden?


Aardappeltaart

Een aardappeltaart is het ideale recept om de restjes groenten die je nog in je koelkast hebt liggen op te maken. Een aardappeltaart is ook nog eens heel makkelijk om te maken en vraagt weinig tijd. Een geschikt gerecht wanneer je een drukke dag hebt en weinig tijd hebt om boodschappen te doen. Het enige wat je ervoor nodig hebt zijn aardappelen, eieren, groenten en vlees naar keuze.

Spaanse aardappeltaart

De Spaanse aardappeltaart, ook wel tortilla genoemd, is een lekkere hartige aardappeltaart met chorizo of salami. Serveer de Spaanse aardappeltaart met een frisse salade van kropsla met bosuitjes en je hebt in een handomdraai een heerlijke maaltijd op tafel.

Aardappeltaart recept

Op de website staan veel verrassende aardappeltaart recepten die lekker zijn hoofdgerecht. Je kunt een aardappeltaart natuurlijk ook als bijgerecht serveren, of zelfs meenemen naar je werk voor de lunch.  Zet iedere keer iets anders op tafel door een ander recept te kiezen. Je kunt een in aardappeltaart recept eindeloos variëren met ingrediënten, kruiden en met verschillende soorten aardappels.