Aardappelsalade recepten

Een frisse aardappelsalade als bijgerecht, of een goed gevulde maaltijdsalade met aardappel. Hier vind je heel veel aardappelsalade recepten die overal bij passen.

We laden nog wat recepten voor je...

Je hebt alle recepten bekeken!

Zin in wat anders

Voor elke categorie hebben wij lekkere recepten met jouw favoriete aardappelen.

Onze inspiratie in jouw mailbox

We snappen dat je niet dagelijks op onze website kijkt. Dat hoeft ook niet, want wij brengen graag de lekkerste recepten, inspiraties en acties naar je toe! Vrienden worden?


Aardappelsalade

Aardappelsalade wordt overal ter wereld gegeten en ieder land heeft zijn eigen bereidingswijze. De typische Nederlandse en Duitse aardappelsalade met zure room en bieslook en stukjes augurk kennen we allemaal. Dit typische aardappelsalade recept doet het ook altijd goed bij een bbq. Een lekkere frisse aardappelsalade maakt een bbq menu helemaal compleet.

Recept aardappelsalade

Je kunt aardappelsalade als bijgerecht eten, maar er zijn ook veel lekkere recepten voor aardappelsalade als hoofdgerecht. Door andere ingrediënten toe te voegen zoals verse groenten, sla, vlees of vis heb je in een handomdraai een heerlijk gevulde salade. Je kunt in een aardappelsalade ook variëren met verschillende soorten aardappels, zoals aardappelschijfjes, partjes of krieltjes met schil.

Makkelijke aardappelsalade

Een goed gevulde aardappelsalade is lekker als hoofdgerecht, maar je kunt een aardappelsalade ook maken voor de lunch. Op de website staan veel makkelijke aardappelsalade recepten die je ook voor de lunch kunt maken. Een goed gevulde aardappelsalade met groenten stilt niet alleen de stevige trek, maar is ook nog eens gezond!