Aardappels uit de oven recepten

Met aardappels uit de oven kun je eindeloos variëren. Er zijn veel verrassende gerechten met aardappel uit de oven. Ontdek hier alle heerlijke recepten voor aardappels uit de oven.

We laden nog wat recepten voor je...

Je hebt alle recepten bekeken!

Zin in wat anders

Voor elke categorie hebben wij lekkere recepten met jouw favoriete aardappelen.

Onze inspiratie in jouw mailbox

We snappen dat je niet dagelijks op onze website kijkt. Dat hoeft ook niet, want wij brengen graag de lekkerste recepten, inspiraties en acties naar je toe! Vrienden worden?


Aardappels uit de oven
Je kunt aardappels op heel veel verschillende manieren bereiden, maar aardappels uit de oven is echt de meest ideale manier. Je laat de oven al het zware werk voor je doen! En omdat aardappels uit de oven ieder gerecht compleet maken is het ook nog eens het perfecte bijgerecht!

 

Je kunt veel variaties bedenken voor aardappels uit de oven. Krieltjes uit de oven met verse kruiden zoals rozemarijn en tijm of pittig gekruid à la patatas bravas. Of wat dacht je van een heerlijke schotel met aardappelschijfjes uit de oven. De mogelijkheden voor aardappels uit de oven zijn eindeloos. Op deze pagina vind je een heleboel recepten voor aardappels uit de oven.