Ratatouilleschotel met Roast potatoes en tilapia

Duik de Italiaanse keuken in en steek de handen eens echt goed uit de mouwen. Het bereiden van dit recept duurt dan wel 50 minuten, maar dan heb je ook wat! Voor twee personen, dus er kan nog iemand aanschuiven.

2 personen

50 minuten bereidingstijd

Hoofdgerecht

545 kcal per portie

Hoe maak ik Ratatouilleschotel met Roast potatoes en tilapia?

Ingrediënten

Roast potatoes met rode schil
  • CêlaVíta Roast potatoes met rode schil en rozemarijn (425 gram)
  • 1 kleine aubergine
  • ½ courgette
  • 1 kleine rode paprika
  • 1 kleine rode ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 1½ eetlepel Italiaanse
  • Italiaanse kruidenmix
  • 250 gram tilapiafilet (koelvers)
  • Snuf zout

Extra nodig:

Ovenschaal

Voorbereiden

Stap 1: Verwarm de oven voor op 220°C. Maak de aubergine, courgette, paprika en rode ui schoon en snij deze in blokjes van ongeveer 2 cm.

Stap 2: Pel en halveer de knoflook.

Bereiden

Stap 3: Meng de groenten met de knoflook, aardappels, 2 eetlepels olijfolie, wat zout en 1 eetlepel Italiaanse kruidenmix. Verdeel alles over een grote platte ovenschaal en zet de schaal 35 minuten midden in de oven.

Stap 4: Snij de tilapiafilet in repen van ongeveer 4 cm. Wrijf de vis in met de rest van de olie en de rest van de Italiaanse kruidenmix en bestrooi met zout.

Stap 5: Leg de tilapiafilet de laatste 10 minuten tussen de groenten en aardappels en gaar met de rest mee.

Misschien vind je dit ook wel lekker