Ren je Roti

Dit recept voor roti is net een beetje anders dan normaal, zodat jij het in no time op tafel kunt zetten! Perfect voor de doordeweekse maaltijd.

2 personen

20 minuten bereidingstijd

Hoofdgerecht

973 kcal per portie

Hoe maak ik Rap en Roerbak?

Ingrediënten

Verse opbak aardappeltjes
  • 1 zak Oma’s Opbak aardappeltjes met rode schil, 450 g
  • 4 eieren
  • 3 el zonnebloemolie
  • 150 g sperziebonen, geschoond
  • 150 g waspeen, over de lengte in kwarten gesneden
  • 1 rode ui, in halve ringen
  • 1 gele paprika, in reepjes
  • 2 teentjes knoflook, in plakjes
  • 2 tl massala
  • 1 groentebouillonblokje
  • 100 ml water
  • Sambal, naar smaak
  • 4 rotivellen

Bereiden

Stap 1: Breng water aan de kook. Kook 4 eieren in circa 9 minuten hard. Koel de eieren in koud water. Pel en halveer de eieren.

Stap 2: Verhit een ruime wokpan met een scheut zonnebloemolie. Roerbak de sperziebonen en waspeen circa 3 minuten. Voeg dan de Oma’s Opbak aardappeltjes en rode ui toe en bak dit zo’n 4 minuten mee. Voeg dan de paprikareepjes, gesneden knoflook, massala en het groentebouillonblokje toe. Bak dit circa 2 minuten en voeg dan 100 ml water toe en sambal naar smaak. Voeg de gehalveerde eieren toe en warm kort door tot het vocht deels verdampt is.

Stap 3: Verwarm de rotivellen naar aanwijzing op de verpakking.
Serveer de roti met de warme rotivellen.

Misschien vind je dit ook wel lekker