Puur en vers - Cela Vita
Pan
Pan

Zoals het van Eigen bodem Smaakt, Zo Smaakt
het Nergens

Weet jij wat onze aardappelen zo bijzonder maakt? En wat er allemaal met onze aardappelen gebeurt om ervoor te zorgen dat jij snel en eenvoudig een verse en pure maaltijd op tafel zet? Ontdek hier ons geheim of test direct jouw aardappelkennis van CêlaVíta!

Binnen een half uurtje een verse en heerlijke stamppot op tafel

Er zijn regelmatig dagen dat je weinig tijd hebt, maar tóch een verse maaltijd op tafel wilt zetten. Met de CêlaVíta aardappelen zet jij in een handomdraai overheerlijke gerechten op tafel. Vers en gezond! Zo hebben we voorgeschilde kookaardappelen, maar ook heerlijke aardappeltjes met schil zoals pofaardappelen of Smaak van verse kruiden. Lekker makkelijk en toch altijd vers!

onze aardappelen worden
binnen 24 uur
verwerkt en vervoerd naar jouw supermarkt

Kaart

CêlaVíta aardappelen smaken altijd vers. Maar wanneer jij ze uit het schap haalt hebben de aardappelen al een drukke dag achter de rug. Ze zijn namelijk van de teler naar onze fabriek gebracht, verwerkt en verpakt en vervolgens op doorreis naar de supermarkt gegaan. Dat alles binnen 24 uur, zodat je altijd van een verse maaltijd kunt genieten!

Alleen ruimte voor aardappelen in onze verpakkingen,
geen conserveermiddelen

Oma's kruimige aardappelen

Na het schillen, snijden, voorgaren en kruiden worden onze aardappelen direct verpakt. Hierdoor blijven ze lekker vers. Omdat wij geen conserveermiddelen gebruiken, zijn de aardappelen niet extra lang houdbaar maar wél extra lekker en gezond. Zo geniet je altijd van de smaak van verse aardappelen!

aardappel aardappel aardappel aardappel aardappel aardappel aardappel

Al onze Aardappelen worden schoongemaakt, geschild en gesneden

Onze aardappelen zijn super gemakkelijk klaar te maken. Je hoeft ze namelijk niet meer te schillen. Dat hebben wij al voor je gedaan! Daarbij worden de aardappelen in bronwater voorgegaard. Dit bespaart je een hoop tijd in de keuken om een lekker gerecht te maken.

Alleen
de allerbeste aardappel
is goed genoeg

Aardappel koning

Voordat de aardappelen worden geschild en verpakt, moeten deze eerst een aantal testen doorstaan. We willen namelijk alleen de beste aardappelen gebruiken. Maar niet getreurd, de overgebleven schillen worden verwerkt tot dierenvoeding en het slib dat overblijft na het wassen gebruiken we in onze biogas-installatie. Daarmee verwarmen we een hele woonwijk. Duurzaam en verantwoord!

Onze aardappelen komen uit
de beste hollandse Grond

Hollandse grond Van Nederlandse bodem

Onze aardappelen komen alleen van zorgvuldig geselecteerde telers die aan de strengste kwaliteitseisen voldoen. Zowel op kwaliteit van de aardappelen als een duurzaam beleid. Onze telers werken bijvoorbeeld met speciale bloemstroken langs het veld om hiermee een beter bio-leven te creëren. Ook gebruiken ze proefvelden om het beste en lekkerste aardappelras te kunnen ontwikkelen voor een product. Een product van Nederlandse bodem! Je herkent ze aan onze verpakkingen met groene band met de ‘van Nederlandse bodem’-stempel.

Weet jij alles van onze (h)eerlijke CêlaVíta producten? Doe direct de test! Hoeveel goede antwoorden geef jij?

Doe de test