Cêlavítatataaa!!!

Onze aardappelen zijn als lekkerste getest!

Regelmatig laten we onze producten door consumenten beoordelen. Wij vinden het belangrijk dat onze aardappeltjes voldoen aan de verwachtingen van de consument. Een positieve beoordeling, betekent een blije klant!

We laten onze aardappeltjes o.a. testen door onderzoekbureau’s waar consumenten staan ingeschreven. Maar we hebben ook regelmatig een testpanel via onze eigen Facebook-pagina. Daar kunnen soms maar liefst 5.000 reviewers aan mee doen!

Waar vind ik de reviews van CêlaVíta aardappelen?

We hebben op deze pagina álle reviews voor je verzameld, zodat je in 1 oogopslag kunt zien hoe jouw favoriete product is beoordeeld door anderen. Altijd handig om een beoordeling te lezen, voordat je een product aanschaft. Want je wilt natuurlijk wel de lekkerste aardappeltjes op je bord!

Waar kan ik een review schrijven?

Op Facebook zoeken we regelmatig testers voor ons testpanel. Hier kun je je voor inschrijven wanneer we een oproep doen. Dus als je het leuk vindt om een recencie te mogen schrijven, houdt dan onze Facebookpagina dus goed in de gaten voor een volgend beoordelingspanel!

Iedereen van het testpanel die het product heeft getest, krijgt de mogelijkheid om een review te schrijven. Hiervoor moet de reviewer een aantal vaststaande vragen beantwoorden nadat ze het product hebben beoordeelt. Vervolgens mag elke tester een beoordeling invullen op een speciale reviewpagina. Uiteraard mag je, als dank voor je review, het product gratis proberen.

*Testresultaten marktonderzoek IvoMAr/Normec Sensory week 37&45 2018 koelverse kruimige en vaste aardappelen

Koken met deze winnaars?

We hebben de lekkerste recepten voor je op een rijtje gezet.

Bloemkoolsteak