Minikriel courgette en pesto

Dit gerecht is speciaal voor de vegetariër! Heerlijke mini-krieltjes gecombineerd met groene groente. Een gerecht boordevol groente met als finishing touch lekkere Parmezaanse kaas.

4 personen

15 minuten bereidingstijd

Hoofdgerecht

277 kcal per portie

Hoe maak ik Minikriel courgette en pesto?

Ingrediënten

Mini-krieltjes
  • 1 verpakking Mini-krieltjes 450 gram
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 2 courgettes in dunne plakjes
  • 150 gram tuinbonen (vers of uit de vriezer)
  • 150 gram doperwten (vers of uit de vriezer)
  • 2 knoflookteentjes gehakt
  • 3 eetlepels groene pesto
  • 4 eetlepels Parmezaanse kaas geraspt
  • Peper
  • Zout

Bereiden

Stap 1: Verwarm in een ruime pan de olie en voeg de minikriel, knoflook en courgette toe.

Stap 2: Stoof ca. 5 minuten op een niet te hoog vuur. Iets bruin kleuren mag, maar hoeft niet.

Stap 3: Voeg de tuinbonen en doperwten toe en laat kort stoven.

Stap 4: Breng op smaak met de pesto en roer goed door.

Stap 5: Serveer de aardappeltjes met ruime hoeveelheid Parmezaanse kaas.

Misschien vind je dit ook wel lekker

Gevulde puntpaprika