Makkelijke recepten en binnen 15 minuten aan tafel.

Soms heb je tijd te kort en kun je wel een uurtje extra gebruiken. Als je afspraken hebt en weinig tijd hebt, is koken soms een bijzaak. Daarom hebben wij 7 snelle recepten op een rijtje gezet waarbij je binnen 15 minuten aan tafel kunt!

Hoe fijn is het als je snel aan tafel kunt! Dat urenlang in de keuken staan, daar hebben we niet altijd tijd voor. Met deze makkelijke recepten kun je vlug aan tafel: eenvoudig te bereiden en toch snelle en smaakvolle recepten.

1. Snelle aardappelsalade met gerookte forel

Een makkelijk en snel recept voor als je niet veel tijd hebt om in de keuken te staan. De Mini-Krieltjes kook je kort en je maakt er een lekkere lauwwarme salade van met forel. Een heerlijke maaltijd en binnen een kwartier aan tafel. Probeer dit snelle recept eens bij de lunch of als maaltijdsalade.

2. Gepofte aardappel met garnalenvulling

Een makkelijk en snel recept met aardappelen? Dat kan! Probeer dan eens de pofaardappelen van CêlaVíta. Heerlijk als bijgerecht met de bijgeleverde Yoghurt knoflooksaus. Maar je kunt de pofaardappelen ook vullen met meer ingrediënten en je hebt een goede maaltijdvulling. Lees dit 15 minuten recept van de pofaardappel

3. Snel recept met aardappeltjes, spinazi en hazelnoten

Een lekker eenpansgerecht met de smaak van verse kruiden aardappeljes. Binnen een mum van tijd aan tafel en toch genoeg voedingsstoffen binnenkrijgen. Heerlijk makkelijk variëren met aardappelen, groente en vis. Probeer dit snelle recept voor deze eenpansschotel met spinazie.

4. Spaanse aardappeltjes met chorizo

Een heerlijk gerecht dat ongeveer 20 minuten duurt om te bereiden. Een recept om je vingers bij af te likken. Lekker met stukjes paprika en chorizo gebakken in een pan. Wil je het nóg gezonder, serveer er dan gekookte broccoli bij. Ontdek hier het hele Spaanse recept.

5. Spinazi-smoothie met aardappel

Heerlijk als je een vitamine-boost nodig hebt en een goed gevulde maag. Deze spinaziesmoothie gecombineerd met aardappel is een verrassend recept. Lekker als tussendoortje maar ook prima als snelle lunch. Nóg sneller klaar als je overgebleven kookaardappelen van de avond ervoor gebruikt. Lees het volledige smoothie-recept met spinazi snel.

6. Italiaanse Maaltijdsalade met basilicum knoflook aardappeltjes en parmaham

Deze salade kun je zowel koud als lauwwarm eten. Oké, het duurt misschien ietsje langer (5 min.) dan een kwartier om hem te maken…maar het is het zeker waard. Lekker met parmaham en mozzarella. Genieten van deze snelle salade, bekijk snel hoe je hem maakt.

 

7. Aardappelvariatie met paddenstoelen en ham

Soms wil je je aardappelen nét even wat spannender maken. Probeer dit makkelijke recept dan eens, een leuke variatie op de ‘standaard’ spek en ui aardappeltjes. Je kunt dit recept maken met de standaard champignons, kastanje champignongs maar het lekkerst is met gemengde champignongs. Heerlijk gecombineerd met de ham. Serveer je er een witlofsalade bij, dan is je snelle maaltijd compleet en staat je eten binnen een kwartier op tafel. Probeer dit recept met aardappelen en paddenstoelen eens.