Makkelijke maaltijden uit de Airfryer

Een handigere 1-pans-maaltijd bestaat er bijna niet. Een airfryerschotel is niet meer dan een ovenschotel, maar dan uit de airfyer. Maar wat is nu een lekker airfryer recept? Deze vraag krijgen we steeds vaker, dus we hebben receptschrijvers aan het werk gezet en een aantal aardappel recepten getest in de airfryer.

Clubtosti met aardappelschijfjes uit de airfryer

Een clubsandwich  maar dan anders! Deze bereid je in de airfryer en samen met de airfryerschijfjes een leuke afwisseling op de doordeweekse avondmaaltijd. Een heerlijk recept voor in de airfryer met bacon en kaas. Er is eenvoudig een vegetarisch airfryer recept van te maken door de bacon te vervangen door avocado. Probeer het recept voor de clubsandwich met krokante schijfjes zelf.

Aardappelgratin uit de airfryer met zalm en courgette

Over het algemeen wordt een gratin gezien als een ovenschotel recept. Maar wist je dat je ook zelf gratin kunt maken in de airfryer? We hebben voor jou een heerlijk recept ontwikkeld voor deze gegratineerde aardappeltjes uit de airfyer. Het is een complete maaltijd voor 2 personen met zalm en courgette. Hoe bereid je een gratin in de airfryer? Lees snel het complete aardappel gratin recept voor in de airfryer.

Airfryerschotel ratatouille Aardappeltjes

Ratatouille is van origine een Frans recept met gestoofde groenten. Een gezond recept voor het avondeten dus! En nu eenvoudig te maken als complete airfryer maaltijd met CêlaVíta Mini-Krieltjes. Deze krieltjes zijn uitermate geschikt voor bereiding in de airfryer en zorgen ervoor dat het recept binnen 35 minuten op tafel staat. Het recept voor de airfryer maaltijd ratatouillieschotel lees je hier.

Aardappeltortilla uit de airfryer

Weer eens wat anders met een aardappel, dit keer met Oma’s Opbakaardappeltjes verwerkt als Spaanse Aardappeltortilla. Een makkelijk recept voor in de airfryer met slechts 5 ingrediënten. En heb je geen tomaat in huis? Gebruik dan eens doperwtjes of een restje gekookte sperzieboontjes. Een snel en gezond recept uit de airfryer. Deze aardappeltortilla in de airfryer bereiden doe je zo.