Libanese aardappel

De Libanese keuken staat bekend om de kleine gerechtjes die je met zijn allen kunt delen. Een van die lekkere gerechtjes is de Batata Harra. Heerlijke aardappeltjes bereid met pittige paprikapoeder en knoflook. De spicy smaak is perfect te combineren met een stuk vlees of vis.

4 personen

10 minuten bereidingstijd

Hoofdgerecht

159 kcal per portie

Hoe maak ik Libanese aardappel?

Ingrediënten

Wokjes
  • 1 verpakking Wokjes 450 gram
  • 2 eetlepels olijfolie

Voor de marinade:

  • 3 eetlepels olijfolie
  • Knoflookteentjes fijn gehakt
  • Korianderpoeder
  • Paprikapoeder pittig
  • Peper
  • Zout
  • Peterselie blad fijn geknipt
  • Citroen

Voorbereiden

Stap 1: Verwarm de oven voor op 220 graden.

Bereiden

Stap 2: Meng de olijfolie met de aardappel Wokjes. Rooster de aardappel Wokjes kort in de oven ca. 10 minuten.

Stap 3: Verwarm de olijfolie voor de marinade. Voeg de fijngehakte knoflook, korianderpoeder, paprikapoeder en peper toe aan de warme olie. Voeg de aardappel Wokjes toe aan de marinade en schud goed om.

Stap 4: Garneer met peterselie en breng op smaak met de sap van een citroen.

Misschien vind je dit ook wel lekker