Voor als je van pure en verse ingrediënten houdt, maar niet altijd tijd of inspiratie hebt om zelf wat op tafel te toveren.

Van het land…

Op het land selecteren we voor jou de allerbeste aardappelen. Ze worden gesorteerd, gewassen en we snijden ze voor je in partjes.

Even langs de kruidentuin…

Hier groeien de meest uiteenlopende kruiden. We plukken de lekkerste kruiden, zorgen voor de juiste smaakcombinaties en mengen ze met onze aardappeltjes.

Vers op jouw bord…

Het enige wat jij nog hoeft te doen is de aardappeltjes bereiden……en genieten van een heerlijk, gekruid aardappeltje (zoals je ze zelf gekruid zou hebben uit eigen moestuin).

Slim & snel koken
Slim & snel koken

Smaak van verse kruiden

Heerlijke aardappeltjes gekruid met een kruidenpasta waardoor de echte, pure smaak van verse kruiden wordt behouden. Dit alles zónder conserveermiddelen. We hebben een variant mét en zonder schil, elk verpakt per 450 gram. Probeer ze allebei en ervaar de verse smaakbelevenis.

Laatste inspiratie

Makkelijke maaltijden uit de Airfryer

Hoe bereid ik mijn aardappelmaaltijd recept in de Airfryer? Dit zijn 4 complete airfryermaaltijden met aardappeltjes die makkelijk en snel te bereiden zijn. Het enige dat je nodig hebt, is een airfryer...en CêlaVíta aardappeltjes.

Bekijk de special