Indiase Curry Aardappeltjes uit de airfryer

Wij zijn dol op de smaken uit de Indiase keuken en we laten jou graag ontdekken hoe eenvoudig de bereiding ervan kan zijn. Laat jouw Nederlandse aardappeltjes integreren in de Indiase keuken en waan je heel eventjes in Azië.

2 personen

35 minuten bereidingstijd

Hoofdgerecht

784 kcal per portie

Hoe maak ik Indiase Curry Aardappeltjes uit de airfryer?

Ingrediënten

Mini-krieltjes
  • 1 verpakking CêlaVíta minikrieltjes (450 gram)
  • 1 gele paprika
  • 1 rode paprika
  • 2 eetlepels Thaise currypasta
  • 100 ml kokosmelk
  • Bosje koriander

Extra nodig:

Ovenschaal voor in de airfryer (ca. 2 liter)

Voorbereiden

Stap 1: Verwarm de airfryer voor op 175 °C. Maak de paprika’s schoon en snij deze in blokjes.

Tip: Voeg een groene paprika toe voor nóg meer kleur in het gerecht.

Bereiden

Stap 2: Roer de currypasta los met de kokosmelk. Meng de aardappeltjes en de paprika door het kokosmelkmengsel

Stap 3: Doe alles in een ovenschaal die in de airfryer past.

Stap 4: Bak de schotel in de airfryer gaar in 20-25 minuten. Knip ondertussen de koriander fijn. Bestrooi de schotel voor het serveren met koriander. Lekker met snijbonen en gebakken drumsticks.

Misschien vind je dit ook wel lekker

Gevulde puntpaprika