Ga naar de inhoud
`
Thaise Curry Aardappeltjes uit de airfryer
Wij zijn dol op de smaken uit de Indiase keuken en we laten jou graag ontdekken hoe eenvoudig de bereiding ervan kan zijn. Laat jouw Nederlandse aardappeltjes integreren in de Indiase keuken en waan je heel eventjes in Azië.
Hoofdgerecht
2 personen
35 minuten
Ingrediënten:
Product
  • 1 verpakking CêlaVíta minikrieltjes (450 gram)
  • 1 gele paprika
  • 1 rode paprika
  • 2 eetlepels Thaise currypasta
  • 100 ml kokosmelk
  • Bosje koriander
Bereidingswijze

Voorbereiden

 

Stap 1:

Verwarm de airfryer voor op 175 °C. Maak de paprika’s schoon en snij deze in blokjes.

 

Tip:

Voeg een groene paprika toe voor nóg meer kleur in het gerecht.

 

Bereiden

 

Stap 2:

Roer de currypasta los met de kokosmelk. Meng de aardappeltjes en de paprika door het kokosmelkmengsel

 

Stap 3:

Doe alles in een ovenschaal die in de airfryer past.

 

Stap 4:

Bak de schotel in de airfryer gaar in 20-25 minuten. Knip ondertussen de koriander fijn. Bestrooi de schotel voor het serveren met koriander. Lekker met snijbonen en gebakken drumsticks.

Misschien Vind Je Dit Dan Ook Wel Lekker