Gezonde en lekkere recepten met aardappeltjes

Elke dag weer bedenken wat je gaat eten vanavond. Dat is toch best een klus. Want je wilt graag variëren én de nodige vitamientjes binnenkrijgen, maar het mag ook niet al teveel tijd kosten. Herkenbaar? In samenwerking met bloggers hebben we 6 handige variatierecepten ontwikkeld. Zo zet je weer eens wat anders op tafel!

Roti op z’n Hollands

Surinaamse Roti….een échte klassieker maar dan op z’n Hollands en súpersnel te bereiden! Nina (van www.chickslovefood.nl) bedacht dit recept met onze Oma’s Kruimige Aardappels. Om je vingers bij op te eten!

Klik hier voor het recept van de Roti op z’n Hollands.

Ovenschotel met aardappel en sperzieboontjes

Heb je de onze kookaardappels al eens in de oven geprobeerd? Een handig en gezond recept met een Italiaans tintje.  Sandra (van www.leukerecepten.nl) heeft dit leuke recept gemaakt met CêlaVíta Oma’s Vastkokende Aardappels.  Makkelijk voor te bereiden en snel klaar omdat het maar kort in de oven hoeft!

Klik hier voor het recept.

Aardappelschotel Hete Bliksem

Van origine een lekker oud-Hollands stamppotgerecht. Maar Brenda (van www.brendakookt.nl) maakte voor ons een verrassende ovenvariant met CêlaVíta Oma’s Kruimige Aardappels. Heerlijk dat krokante korstje!

Klik hier voor het recept.

Bloemkool Stamppot uit de wok

Een recept dat geschikt is voor zowel ‘Hollandse-kost-eters’ en ‘Hollanse-kost-haters’: een stamppot uit de wok. Elise (van www.chickslovefood.nl) maakte dit originele recept met onze Oma’s Vastkokende Aardappels. Het handjevol spinazie erdoor maakt het hélemaal af!

Klik hier voor het recept.

Witlofstamppot met spekjes en oude kaas

Witlof kan op allerlei manieren gegeten worden: in een salade of gewokt of gekookt.  Brenda (van www.brendakookt.nl) heeft er een lekkere stamppot bedacht met de CêlaVíta Stamppot Aardappels. Lekker snel klaar, je zit zo aan tafel.

Klik hier voor het recept.

Aardappelkoeken met Andijvie

Met aardappels kun je echt alle kanten op. Sandra (van www.leukerecepten.nl) varieert er wat op los met deze aardappelkoeken. Ze smaken lekker en staan nog eens leuk op je bord ook.

Klik hier voor het recept.