Genieten van ovenaardappeltjes

Ben je toe aan eens een ander aardappeltje? Probeer dan eens de CêlaVíta ovenaardappels. De aardappeltjes uit de oven zijn eenvoudig te bereiden en kunnen prima gegeten worden als bijgerecht óf als onderdeel in een complete ovenschotel met groente en vlees. Gewoon eens proberen!

Country Partjes met Rozemarijn en Himalaya zout

Dit klassieke aardappelrecept met rozemarijnkruiden en zout combineert op elk gebied en met vrijwel elk bijgerecht, maar kan ook prima samen met groente en vlees in een complete ovenschotel. We hebben de aardappel wat spannender gemaakt door er mooi roze Himalaya zout aan toe te voegen in een klein sachetje. Zo kun je zelf bepalen hoeveel zout je erover strooit. En het roze Himalayazout is ook nog ‘trendy’ ook! 😉

Wist je dat je ook een aardappeltaart met de Country Partjes met Rozemarijn Himalayazout kunt maken? Je kunt het recept voor een aardappeltaart met salami via deze link vinden.

Roast Potatoes met Rode schil en Rozemarijnkruiden

Engelse Sunday Roast is het familiemoment van de week. Dan komen familie en vrienden bij elkaar om lekker te eten en bij te praten. Dat inspireerde ons om deze CêlaVíta Roast Potatoes te ontwikkelen. Met een rood schilletje voor de knapperigheid en het leuke kleurtje. Dinner is served!

Wist je dat je Roast Potatoes prima kunt serveren in een complete ovenschotel met groente en vis? Het recept van deze ratatouilleschotel vind je via deze link.

Patatas Bravas

Met deze aardappeltjes lijkt het of je eet in een Spaans restaurant. Je zou bijna weer op vakantie willen. De basis is nog steeds de gewone, pure Hollandse pieper. Maar wij houden van variatie. Dus deze keer hebben we de aardappelen in vrolijke blokjes gesneden, ze bestrooid met Mediterraanse kruiden en ze de toepasselijke naam Patatas Bravas gegeven. Gewoon, Hollandse piepers in een Spaans jasje. ¡Buen provecho! (….eet smakelijk!)

Probeer deze Patatas Bravas aardappeltjes eens met lekkere zelfgemaakte dipsausjes. In dit recept laten we zien hoe je 2 lekkere dips maakt.

Spaanse Partjes met Aioli

Ook zo’n zin in om eens gezellig te tafelen? Daarbij mogen deze aardappeltjes niet ontbreken. Grote, robuuste aardappelpartjes in het schilletje voorzien van een heerlijke Spaanse kruidenmelange. En de Aioli-saus maakt het geheel echt af. Onze Spaanse partjes zijn natuurlijk lekker tijdens het avondeten, maar de partjes zijn ook heerlijk in combinatie met andere tapas-hapjes. Serveer ze bijvoorbeeld in combinatie met chorizo en olijven! Hmmmmmm.

De Spaanse partjes met Aioli als een borrelhapje is zo gemaakt. Maak deze lekkere tomatendip eens erbij en je gasten zullen smullen!