Zet jij de verse frietjes op tafel, dan trakteren wij jou op originele frietzakjes!

Lekker genieten van échte friet….ook uit de airfryer!!

Soms wil je jezelf eens lekker verwennen, gewoon omdat je het verdient hebt. Wat past daar dan beter bij dan écht lekkere verse friet! Heerlijke knapperige friet eenvoudig bereid in de airfyer, zodat je ook nog tijd over hebt om andere leuke dingen te doen. Als dat niet genieten is? En met een lekkere (zelfgemaakte) mayonaise maak je de traktatie helemaal compleet.

Heerlijke mayonaiserecepten

Maak het extra gezellig met hippe frietzakjes!

Na een drukke werkweek staat het weekend weer voor de deur. Dus dé tijd om gezellig samen aan tafel (of op de bank) te genieten van allerlei lekkernij en van elkaar. Wat past daar nu beter bij dan écht lekkere verse friet. En om het aan tafel nóg gezelliger te maken, geven we originele frietzakjes weg. Als dat geen traktatie is?!

Samen genieten van échte frieten.

Gezellig met z’n allen aan tafel genieten van een lekkere maaltijd. Trakteer je vrienden en familie op iets lekkers: en wat past daar nu beter bij dan heerlijke verse friet? De Friet van CêlaVíta ligt in de koeling en is verpakt in 700 gram. De friet is eenvoudig te bereiden in frituur, oven én airfryer! Heerlijk met èchte mayonaise. Dat is nu friet, zoals friet bedoeld is. Als dat niet genieten is?!

Echte robuuste friet

Laatste inspiratie

4 variatietips voor basilicum-knoflook aardappeltjes

Ken je dat, dat je iets lekkers maar ook iets gezonds op tafel wilt zetten, maar dat je weinig tijd hebt of helemaal geen inspiratie? CêlaVíta heeft nieuwe aardappeltjes "Smaak van verse kruiden", deze aardappelpartjes in de schil zijn gekruid basilicum en knoflook. Dankzij de combinatie van olie en kruiden, lijkt het alsof je met verse kruiden uit eigen moestuin de aardappeltjes hebt gekruid.

recept knoflookaardappeltjes en basilicum recept knoflookaardappeltjes en basilicum
Bekijk de special
recept knoflookaardappeltjes en basilicum recept knoflookaardappeltjes en basilicum

Airfryer baktijden

Vraag jij je ook af hoe lang aardappelschijfjes in de airfryer moeten bakken? Wij hebben voor jou alle bereidingswijzen per product op een rij gezet. Want de aardappeltjes van CêlaVíta zijn uitermate geschikt voor bereiding in de airfryer! Scroll snel verder naar het handige overzicht.

Bekijk de special