Zet jij de verse frietjes op tafel, dan trakteren wij jou op originele frietzakjes!

Lekker genieten van échte friet….ook uit de airfryer!!

Soms wil je jezelf eens lekker verwennen, gewoon omdat je het verdient hebt. Wat past daar dan beter bij dan écht lekkere verse friet! Heerlijke knapperige friet eenvoudig bereid in de airfyer, zodat je ook nog tijd over hebt om andere leuke dingen te doen. Als dat niet genieten is? En met een lekkere (zelfgemaakte) mayonaise maak je de traktatie helemaal compleet.

Heerlijke mayonaiserecepten

Maak het extra gezellig met hippe frietzakjes!

Na een drukke werkweek staat het weekend weer voor de deur. Dus dé tijd om gezellig samen aan tafel (of op de bank) te genieten van allerlei lekkernij en van elkaar. Wat past daar nu beter bij dan écht lekkere verse friet. En om het aan tafel nóg gezelliger te maken, geven we originele frietzakjes weg. Als dat geen traktatie is?!

Samen genieten van échte frieten.

Gezellig met z’n allen aan tafel genieten van een lekkere maaltijd. Trakteer je vrienden en familie op iets lekkers: en wat past daar nu beter bij dan heerlijke verse friet? De Friet van CêlaVíta ligt in de koeling en is verpakt in 700 gram. De friet is eenvoudig te bereiden in frituur, oven én airfryer! Heerlijk met èchte mayonaise. Dat is nu friet, zoals friet bedoeld is. Als dat niet genieten is?!

Echte robuuste friet

Laatste inspiratie

Makkelijke maaltijden uit de Airfryer

Hoe bereid ik mijn aardappelmaaltijd recept in de Airfryer? Dit zijn 4 complete airfryermaaltijden met aardappeltjes die makkelijk en snel te bereiden zijn. Het enige dat je nodig hebt, is een airfryer...en CêlaVíta aardappeltjes.

Bekijk de special

Airfryer recepten

Een airfryergerecht bereiden is heel eenvoudig met deze recepten. We hebben een aantal recepten voor in de airfryer op een rijtje gezet. Van makkelijke airfryer recepten van aardappelbijgerechten tot complete airfryermaaltijden.  

Bekijk de special