Confetti Confetti

het Lang zal ze leven klinkt bij ons uit de oven!

Vol trots introduceren we een nieuwe familieverpakking Ovenkrieltjes met Mediterraanse Kruiden. Dat is genieten voor het hele gezin. En nu het proberen dubbel waard want we vieren ons feestje met een leuke verjaardagsactie. Koop een actieverpakking en ontvang het 2e kaartje gratis voor een dagje uit naar keuze!
Doe mee met de actie

50 jaar geleden is het allemaal begonnen...

Foto 1

Bij CêlaVíta denk je al snel aan Krieltjes. En daar zijn we best trots op. Deze kleine, smakelijke verse aardappel hebben we kort na onze oprichting in 1967, op de markt gebracht en is sindsdien niet meer uit de supermarkt weg te denken.

Vroeger kwam de kriel niet eens op tafel, want te kleine aardappelen werden afgekeurd voor consumptie….ze waren namelijk zo lastig te schrappen. Ze werden vervolgens opzij gezet en als veevoer doorverkocht. Zonde toch van al die vitaminerijke aardappeltjes? Dat dachten wij ook! We bedachten daarom de krieltjes vers én geschrapt aan te bieden. Een schot in de roos want het krieltje is nog steeds een succes!

De nieuwe krieltjes revolutie

Packshot

Nu 50 jaar later, introduceren we een nieuwe krieltjes-variant: Ovenkrieltjes. Dit zijn heerlijke krieltjes, zoals je ze van ons bent gewend. Maar dan speciaal voor in de oven, gekruid én in een verpakking die genoeg is voor het hele gezin: Ovenkrieltjes met Mediterraanse Kruiden. Leg ze op de bakplaat of in een ovenschotel in de oven en in een half uurtje zijn ze klaar. Handig, krokant en extra smaakvol!

Lees meer over de Ovenkrieltjes

Genieten voor het hele gezin!

Ticket
Ticket

De familieverpakking Ovenkrieltjes met Mediterraanse Kruiden is het proberen dubbel waard. De Ovenkrieltjes zijn niet alleen heerlijk om te eten, maar je ontvangt nu tijdelijk ook het 2e kaartje gratis voor een dagje uit. Ga snel naar de Albert Heijn of Jumbo en koop een actieverpakking met sticker, vul de actiecode in en ontvang het 2e kaartje gratis voor een dagje uit naar keuze!

Vul je actiecode in
Gratis tweede kaartje

Laatste inspiratie

Makkelijke maaltijden uit de Airfryer

Hoe bereid ik mijn aardappelmaaltijd recept in de Airfryer? Dit zijn 4 complete airfryermaaltijden met aardappeltjes die makkelijk en snel te bereiden zijn. Het enige dat je nodig hebt, is een airfryer...en CêlaVíta aardappeltjes.

Bekijk de special