Binnen 10 minuten gaar en krokant

Wil jij vanavond snel aan tafel? Dat kan! Veel CêlaVíta-aardappeltjes zijn binnen 10 minuten gaar en krokant. Dat is handig! Deze producten zijn heerlijk voorgegaarde aardappeltjes die zijn gewassen en gestoomd in Veluws bronwater.

Wil je weten om welke aardappeltjes het gaat?

Oma’s Opbak Aardappeltjes – 450 gram
Vroeger als het een feest was, dan werden de aardappeltje opgebakken. We zorgen ervoor dat het elke dag een feest kan zijn. Het voorwerk is gedaan, je hoeft alleen nog maar even… inderdaad, te bakken. Simpel, maar o zo lekker. Handige verpakking voor ca. 2 personen. De aardappeltjes bak je binnen 10 minuten gaar en krokant!

Oma’s Opbak Aardappeltjes – 700 gram
Altijd feest om bij oma te eten, want zij bakte de lekkerste aardappeltjes op. Ze sneed de aardappelen die over waren van gisteren in robuuste stukken en bakte ze krokant op. Hmmmm. Wij hebben het makkelijk voor je gemaakt en het voorwerk al gedaan en in een grote familieverpakking van 700 gram gedaan. Dus binnen 10 minuten zit jij met het hele gezin aan tafel.

Mini-Krieltjes – 450 gram
Waar het allemaal mee begonnen is, het Mini-Krieljte. Wist je dat ze vroeger gezien werden als veevoer. Nu eten ze maar wát graag! En de vernieuwde Mini-Kriel bak je tegenwoordig binnen 10 minuten gaar en krokant!

Mini-Krieltjes – 700 gram
Mini-krieltjes, wie kent ze niet. Wij zijn er groot mee geworden en jij waarschijnlijk ook. Het was onze allereerste innovatie en we blijven deze trouw. Natuurlijk, want nog steeds is het een klein verwenmomentje als de krieltjes op tafel komen. Dankzij de voordeelverpakking ook voor grotere tafels! Enneuh…binnen 10 minuten gaar en krokant!

Wokjes – 450 gram
De wokjes… ooit van gehoord? Het gaat hier niet om de vorm, maar om de bereidingswijze. We wokken massaal, maar er ontbrak nog een fijn aardappeltje bij. Voilà, pak de wokpan en je andere favoriete ingrediënten en wokken maar! Binnen 10 minuten kun jij aanschuiven, ideaal!

Wil je weten hoe je mini-krieltjes krokant bakt? Dat hebben we voor jou beschreven in het artikel “Hoe bak je aardappeltjes krokant!”. Eet smakelijk!