Kook en win 4x Winter Efteling

Ben je dol op koken en heb je een Airfryer thuis? Doe dan mee met de kook & win actie! Deel jouw Airfryergerecht met ons (#airfryermonday) en maak kans op 4 toegangskaartjes voor de WinterEfteling.

Wat moet je doen om kans te maken op gratis kaartjes voor de Winter Efteling?
Maak een heerlijke maaltijd met de CêlaVíta Airfryerschijfjes of Airfryer Ribbelschijfjes met gerookte paprika. Maak een smakelijke foto van het eindresultaat. Klik vervolgens op onderstaande link en upload in de speciale Facebook-app jouw Airfryer-recept en wie weet maak jij kans om met je gezin (of vrienden) naar de WinterEfteling te gaan! Enthousiast?

Klik hier en maak kans op
4 kaartjes voor de Winter Efteling!

Wat is een lekker Airfryer recept?
Om je alvast wat inspiratie te geven om een lekker gerecht te maken in de Airfryer. Hebben we voor jou een top 3 samengesteld van aardappelrecepten voor in de Airfryer die je gewoon eens geprobeerd móet hebben. 

Airfryermonday
Zoals het op woensdag gehaktdag is en op vrijdag visdag….lanceren we nu een nieuwe dag: Airfryermonday! Zo na het weekend is de maandag voor velen weer een werkdag en misschien ook wel een sportavond of een verenigingsavond. Kortom, na een hele dag op kantoor of in de werkplaats heb je vaak niet al teveel tijd over om aandacht aan het eten te besteden. Maar na het gezellige weekend, wil je wel wat gezonds op tafel toveren.

De Airfryer én CêlaVíta bieden uitkomst op deze #airfryermonday. Zeker als je één van bovengenoemde Airfryermaaltijden probeert, heb je gegarandeerd binnen mum van tijd iedereen enthousiast aan tafel op maandag!

Laat ons zien wat jij in je Airfryer bereid op maandag onder de hashtag #airfryermonday 🙂