Airfryer recepten

Naast een koekenpan, oven of frituurpan hebben de meeste huishoudens nu ook een airfryer. Maar wat is nu een lekker airfryer recept? We hebben receptschrijvers aan het werk gezet en een groot aantal aardappel recepten getest in de airfryer.

Kerrie aardappelschijfjes uit de Airfryer met mangosalsa

Hoe bak je aardappelschijfjes krokant in de Airfryer? Daar kunnen wij je antwoord op geven: speciaal daarvoor hebben we de CêlaVíta Airfryerschijfjes ontwikkeld. Deze schijfjes zijn extra dun zodat ze aan beide zijden goudgeel krokant bakken in de airfryer. Bestrooi de aardappelschijfjes met wat kerriepoeder en in combinatie met de mangosalsa uit dit recept, heb je een heerlijke aardappelvariatie op je bord.

Aardappelspiesjes uit de Airfryer

Hoe gezellig wil je het hebben aan tafel! Rijg de Airfryerschijfjes eens op een satéprikkertje en bereid ze in de airfryer. Zo heb je een feestje op je bord! Leuk voor de door de weekse maaltijd, maar wat denk je van op een kinderfeestje? Een aardappelschijfje op een stokje, hoe leuk is dat! Hoe krijg je aardappelschijfjes krokant in de airfyer? Dat lees je hier.

Clubtosti met aardappelschijfjes uit de airfryer

Een clubsandwich  maar dan anders! Deze bereid je in de airfryer en samen met de airfryerschijfjes een leuke afwisseling op de doordeweekse avondmaaltijd. Een heerlijk compleet recept voor in de airfryer met bacon en kaas. Er is eenvoudig een vegetarisch airfryer recept van te maken door de bacon te vervangen door avocado. Probeer het recept voor de clubsandwich met krokante aardappelschijfjes zelf.

Indiase Curry Aardappeltjes uit de Airfryer

Een heerlijk kleurrijk aardappel airfryer recept! Lekker met een currypasta en kokosmelk is dit vegetarische bijgerecht een leuke variatie voor je avondeten. Probeer dit Indiase recept eens, gegarandeerd een succes aan tafel.

Airfryerschotel ratatouille Aardappeltjes

Ratatouille is van origine een Frans recept met gestoofde groenten. Een gezond recept voor het avondeten dus! En nu eenvoudig te maken als complete airfryer maaltijd met CêlaVíta Mini-Krieltjes. Deze krieltjes zijn uitermate geschikt voor bereiding in de airfryer en zorgen ervoor dat het recept binnen 35 minuten op tafel staat. Het recept voor de airfryer maaltijd ratatouillieschotel lees je hier.

Een Kruidige en Zoete Aardappel uit de airfryer

Met dit recept heb je geen zoete aardappel nodig om zoet  te eten 😉. Een heerlijk kruidig aardappeltje dat zoet op smaak is gebracht met honing! Door de aardappel gezoet in de airfryer te bereiden krijg je een heerlijke authentieke krokante uitstraling van je gerecht. En heerlijk van smaak. Wil je genieten van dit heerlijke kruidige, maar zoete aardappel recept uit de airfryer. Klik dan snel verder.

Aardappeltortilla uit de airfryer

Weer eens wat anders met een aardappel, dit keer met Oma’s Opbakaardappeltjes verwerkt als Spaanse Aardappeltortilla. Een makkelijk recept voor in de airfryer met slechts 5 ingrediënten. En heb je geen tomaat in huis? Gebruik dan eens doperwtjes of een restje gekookte sperzieboontjes. Een snel en gezond recept uit de airfryer. Deze aardappeltortilla in de airfryer bereiden doe je zo.

Friet met Parmezaanse kaas en pestodip

Zelf friet maken is uiteraard erg lekker, maar kost zoveel tijd. De Robuust gesneden Friet van CêlaVíta geeft je dezelfde smaakbeleving als zelfgemaakte friet. En met een airfryer recept voor friet, is het feestje helemaal compleet. Probeer deze friet uit de airfryer, bestrooi met Parmezaanse kaas en…genieten!

Ambachtelijke Friet met avocadodip

Heerlijk genieten van friet is nóg leuker als je het samen doet. Bereid de friet in de airfryer en jij hebt tijd om deze lekkere avocadodip te maken. Na bereiden de frieten op een grote schaal, dipsausje in het midden…en dippen maar! Lees bij dit frietrecept voor in de airfryer snel hoe je de dipsaus maakt.