Aardappeltjes van Nederlandse Bodem

De traditionele Nederlandse keuken is met name ontstaan door het agrarische leven in vroegere tijden. De belangrijkste maaltijd wordt in Nederland ’s avonds gegeten. We koken, stampen, stoven, en maken er soep van….juist: de aardappel is niet meer weg te denken uit de Nederlandse keuken.

Er zijn regelmatig dagen dat je weinig tijd hebt, maar tóch een verse maaltijd op tafel wilt zetten. De CêlaVíta aardappelen in de gestempelde verpakkingen bieden op zo’n moment uitkomst. Onze groene lijn is perfect voor wie zo puur en vers mogelijk wil eten zonder teveel gedoe. Je zet met deze aardappelen in een handomdraai overheerlijke gerechten op tafel. Vers en gezond! Wat dacht je van voorgeschilde kookaardappelen, heerlijke aardappeltjes met schil of Smaak van verse kruiden. Lekker makkelijk en toch altijd vers! En wat is er nu fijner als je aardappel lekker uit de buurt komt. Daarom hebben wij ervoor gezorgd dat onze aardappeltjes van Nederlandse telers komen en op Hollandse grond worden verbouwd.

Tijdens de periode wanneer de oude oogst op het einde is en de nieuwe oogst van het land wordt gehaald, is er een tijdje een tekort aan de juiste aardappeltjes op Hollandse grond. We kunnen niet garanderen dat elk aardappeltje van Nederlandse bodem komt. Om in deze tijd aan de grote vraag aan aardappeltjes te voldoen, zijn wij daarom genoodzaakt om onze buurtlanden om hulp te vragen (Duitsland, België) en daar wat aardappeltjes vandaan te halen. Dit zal zijn in de periode vanaf 16 juli 2018 t/m 1 september. Daarna kunnen wij weer voor 100% garanderen dat elk aardappeltjes in deze range van Nederlandse bodem komt.

Het gaat om de volgende CêlaVíta aardappeltjes:

1. Kruimige Kookaardappelen

Oma’s Kruimige Aardappels: Hollandser dan een kruimige aardappel is er bijna niet! Heerlijk met een beetje jus, bij oud-Hollandse gerechten zoals een sudderlapje of gehaktbal. Maar onze Oma’s Kruimige Aardappels zijn ook makkelijk te gebruiken in een stamppot. Zo maak je in een handomdraai de lekkerste recepten uit oma’s tijd. De aardappelen in zowel de 500 grams verpakking als de 900 grams verpakking komen van Nederlandse bodem!

2. Vastkokende Aardappelen

Geen tijd en toch gezond een gezonde maaltijd op tafel toveren? Wij helpen je graag op weg met deze kookvaste aardappels. We hebben ze al geschild en kort voorgegaard. Je hoeft ze alleen nog maar even te koken terwijl je de groente en vlees erbij bereid. Eet smakelijk! De aardappelen in zowel de 500 grams verpakking als de 900 grams verpakking komen van Nederlandse bodem!

3. Partjes in de schil

Als je eens lekker wilt variëren met de aardappel op je bord, dan moet je eens deze partjes proberen. Ze zijn namelijk nét even anders: ze zitten namelijk nog in het schilletje. Klinkt misschien spannend, maar wees gerust: deze aardappeltjes zijn speciaal geteeld en geselecteerd op de schil-kwaliteit. En dat allemaal in Nederland! Ze zijn bijzonder smaakvol en nog leuk om te zien ook. Heerlijk als je ze ‘gewoon’ opbakt, maar ook te gebruiken als basis voor een groente-ovenschotel. Deze aardappeltje worden geteeld in Nederland en komen uit de verse Hollandse grond.

4. Smaak van Verse Kruiden Basilicum Knoflook Partjes

Voor als je houdt van aardappeltjes maar ook van variatie en pure smaken. De knoflookaardappeltjes zijn puur van smaak doordat ze gecombineerd zijn met basilicum en knoflook. De smaak voelt zo vers, alsof je de aardappeltjes gekruid zou hebben uit eigen moestuin. En deze aardappeltjes worden geteeld in Nederland, ze komen dus van Nederlandse boeren. Lekker dichtbij huis, dus goed. 🙂