Waarom voor jus kiezen als Abraham een alternatief voor je in petto heeft? Romige aardappelen in een handomdraai. Deze aardappelen hebben een duik genomen in een heerlijk mosterdsausje en staan in 25 minuten voor je klaar.
25 minuten bereidingstijd
Bijgerecht
455 kcal per portie
Hoe maak ik aardappels met mosterdsaus?
- CêlaVíta Oma’s kruimige aardappelen (500 gram)
- 15 gram verse peterselie
- 1 bekertje crème fraîche (125 ml)
- 4 eetlepels Dijonmosterd
Bereiden
Stap 1: Doe de aardappels in een pan en zorg dat de aardappels net onder water staan. Breng het water aan de kook en laat de aardappels 18-20 minuten koken.
Stap 2: Knip de peterselie fijn.
Stap 3: Verwarm de crème fraîche en mosterd samen in een pannetje met dikke bodem zachtjes tot het kookpunt. Roer er de peterselie door en breng op smaak met zout en peper.
Stap 4: Serveer de aardappels met de mosterdsaus. Lekker bij bijvoorbeeld een karbonade en gewokte courgette.