4 variatietips voor basilicum-knoflook aardappeltjes

De aardappelpartjes van ‘Smaak van Verse Kruiden’ zijn gekruid met basilicum en knoflook. Dankzij de combinatie van olie en kruiden, lijkt het alsof je met verse kruiden uit eigen moestuin de aardappeltjes hebt gekruid. Dit alles zónder conserveermiddelen. Met deze knoflookaardappeltjes zet je een heerlijk vers gerecht op tafel. Het enige dat jij nog hoeft te doen is ze bakken. We geven je 4 lekkere variatietips om je te inspireren. Zo kun je zelf een heerlijk, eerlijk en puur gerecht op tafel toveren.

Salade

Met de aardappeltjes maak je gemakkelijk een lekkere aardappelsalade. Deze kun je als lunch serveren of bij het diner met een lekker stukje vlees of vis. Maak bijvoorbeeld een lauwwarme Mediterrane aardappelsalade. Heerlijk met groene asperges, rucola, snoeptomaatjes en salami. Of een zomerse aardappelsalade waarbij je binnen 20 minuutjes een vers en gezond gerecht op tafel kunt zetten!

Spinazie

Je kunt de basilicum knoflook aardappeltjes ook lekker combineren met verse spinazie. Naast dat verse spinazie super lekker is, is het ook nog eens heel gezond! Heb je weinig tijd? Maak dan dit recept met aardappeltjes en spinazie. Binnen 15 minuten staat dit gerecht op tafel.

Heb je iets meer tijd? Dan kun je gevulde paprika maken gecombineerd met de gekruide aardappeltjes en spinazie.

Broccoli

Lekker variëren met broccoli: gezond en lekker! Maak bijvoorbeeld eens een aardappeltaart. Zo gemaakt en dan eventjes de oven in. Op zoek naar een gemakkelijk ovenrecept? Probeer eens de broccoli-ovenschotel! Heerlijk met gehakt, champignons en de basilicum knoflook aardappeltjes.

Italiaans

Je kunt de aardappeltjes ook maken op z’n Italiaans. Voeg voor een Italiaanse ovenschotel bijvoorbeeld mozzarella, zongedroogde tomaatjes en pijnboompitten toe. Makkelijk bereid in de oven, maar wel ontzettend lekker! Een ander Italiaans gerecht is een frittata. Je kunt met de basilicum knoflook aardappeltjes een aardappelfrittata maken. Binnen 30 minuutjes klaar en smullen maar! En als je nog restjes groenten over hebt, dan kun je die hier ook nog in verwerken.